Schlager Countdown i Oldenburg d. 25 marts 2017

Et fantastisk show her i Oldenburg sådan en lørdag aften sammen med 3000 elle vilde fans.. Der var mange schlager kunstnere med, men den bedste kom til sidst, vores Helene. Helene havde taget tre melodier med til os, fra hendes nye Album, som udkommer den 12. Maj – Fliegen/Wenn du lachelst/Viva la Viva. At Helene er blevet utrolig populær ses og røres bare ved at man nævner hendes navn – en øredøvende råben og skriben fortæller alt om hvem der nu kommer – nemlig vores alle sammens lille store stjerne – Helene Fischer.

 

 

 

 

 

 

 

Lidt uhyggeligt er det nok at se at så mange unge mennesker, piger og drenge står og græder over at helene er færdig med at synge – kommer hun ikke tilbage da, tænker de vel. Lidt uhyggelig – så går man for meget op i det. Når Helene nu udkommer med sit nye album her den 12 maj, så må vi jo se hvordan hun har valgt at dette album skulle se ud. At det bliver mere showpræget end de hidtidige albums, er hvis ingen hemmelighed. Ikke mindst når man tænker på hendes kommende Tour 2017/2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er jo faktisk sådan at Helenes album altid passer til den kommende Tour, så hun kan gå ud og performe hendes numre optimalt. Herved fornemmer man tro trods alt den grønne tråd fra album til Show. Her d. 20 Maj er Helene med igen i ZDF´s Carmen Nebel show i Velodrom, Berlin. Her vil Helene højst sansynlig få overrakt en Platin plade for hendes nye solgte album – sådan plejer det jo som regel at være. Når man er så populær som Helene er i øjeblikket, så er det meget normalt for hende at der er solgt for over 200.000 albums, hvilket udløser en Platin plade. Siden d. 13 Juli 2007, har Helene været i top 100 af Den Tyske Charts med et Album via Smago uafbrudt – næsten 10 år. Helenes album udkommer først d. 12 Maj som sagt, men den har allerede solgt for over dobbelt Platin. Biletterne til Carmen Nebels show den 20 maj, er stort set allerede udsolgt. Man fornemmer virkelig at Helene bare bliver større og større.

 

Besøgende: 76