Allein Im Licht 9. Maj 2013.

Helenes første reportage/dokumentations program som skildrer Helene på vej mod toppen. Vi ser starten hvor der planlægges til Tour 2012. Et indblik i et af møderne hvor man skulle hente den kæmpe store kran hjem fra USA som med en stor bro gik ud over publikum. Helenes har for mange numre med, så der skal også skæres ned der. Vi får et indblik i Helenes hverdag – privat, men også med prøverne til koncerten. Moderen er der altid for Helene, og bryder sig ikke om at Helene er ved at være noget tynd. Højstsansynligt på grund af det enorme pres der ligger på hende for at få alt til at klappe. Vi får også et indblik i kontrakten med Helene. Hvilket pres der ligger på en når man hele tiden er på farten, ser man også. Der er ikke meget tid til en selv – man er stort set hele tiden på. Man tager til Los Angeles for at finde danserne. Helene finder 6 piger og 5 drenge. Prøverne går i gang. Koncert Tourneen starter – og så bliver Helene syg, og må til en Halsspecialist i Østrig. Man må aflyse en del koncerter, men Helene kommer tilbage – og viser endnu engang “hvilken fantastisk kvinde” hun er.

En Reportage som viser hvad “stjernerne” er udsat for – det er ikke for svage sjæle. Benhårdt job for at gøre os tilfreds !

Se hvordan Helene hjælper Beatrice Egli med at blive kendt. Klik på linket herunder !

DSDS 2013: Beatrice Egli trifft ihr großes Idol Helene Fischer

Helene Fischerat the premiere of Allein im Licht, a tour documentary at Babylon movie theater in Mitte.Berlin, Germany - 30.04.2013Credit: Matthias Nareyek/WENN.com
1_Helene_Fischer_Allein_im_Licht_Doku
5_Helene_Fischer_Allein_im_Licht_Doku